06-47949762
simone@vanascounseling.nl
Over mij

Wie ben ik?
Ik ben een warm, sociaal, gedreven, daadkrachtig en positief persoon. Ik heb het geluk de vrouw te mogen zijn van Jaap Van As en ben de erg trotse moeder van Suzanna (2011), Janoah (2013), Talitha (2015) en Elisia (2018).

Onder het motto: 'bomen praten gelukkig niet' ben ik op mijn 20e begonnen met een studie bos- en natuurbeheer aan Wageningen Universiteit. Toen al lag mijn hart bij mensen maar ik wist intuïtief dat de pijn in mijn eigen leven/familie te groot was om er voor anderen te kunnen zijn. Dus koos ik voor mijn hobby: natuur en het buitenleven. Maar na een aantal jaren onderzoek te hebben gedaan naar bomen en kieviten werd ik hier tureluurs van. Ik heb besloten om mijn pijn als krachtbron te gaan gebruiken i.p.v. als belemmering en ben begonnen aan een studie Geestelijke Verzorging aan Universiteit Utrecht. In 2010 ben ik afgestudeerd en vervolgens heb ik 3,5 jaar als Geestelijk verzorger gewerkt onder de vrouwen in de prostitutie in Amsterdam. Dit heb ik gedaan in samenwerking met de stichtingen Blood-n-Fire en Bright Fame. Ik heb dit werk met hart en ziel gedaan en ik heb er ontzettend veel geleerd. Onder andere over de enorme liefde die de Schepper heeft voor ieder mens, Zijn grote zorg en betrokkenheid, en Zijn wens om te genezen in plaats van te oordelen.

Ondertussen heb ik de coaches opleiding bij Stichting Groundwork gevolgd. Ik heb hier geleerd om de principes van integratieve counseling toe te passen. Ondertussen coach ik al vele jaren groepjes mensen op de 3-daagse trainingen van de Stichting en verzorg ik soms een onderdeel van de plenaire training. Elke keer kom ik weer vol verwondering terug van deze training. Zo bijzonder om de veranderingsprocessen te mogen begeleiden!

Vanaf 2013 ben ik begonnen met het begeleiden van echtparen met huwelijksproblemen. Ik heb een enorme passie om bij te dragen aan de heelheid in gezinnen. Prachtig om te zien dat er achter alle verdedigingsmuren prachtige mensen schuilgaan die verlangen naar liefde en verbinding.

In mijn vrije tijd geef ik jeugdbijbelstudies aan een groepje jongeren van 12 tot 15 jaar. Super om te doen! Jongeren zijn vaak zo puur, zo echt, zo zoekend.
Dus jongeren, speciaal voor jullie: van harte welkom!.